نخستین نشست کمیته تجاری سازی انجمن شرکتهای دانش بنیان حوزه سلامت تهران دوم تیر ماه با ارایه ۵ طرح فناورانه و حضور بیش از ۲۰ سرمایه گذار، صندوق و نماینده بانک ها برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی انجمن شرکت های دانش بنیان سلامت تهران، در ابتدای نشست حسین وطن پور رئیس انجمن به حاضران در جلسه سرمایه گذاران و فناوران و نوآوران خیر مقدم گفت و با بیان اینکه نخستین جلسه کمیته تجاری سازی انجمن در سال جاری به دلیل شیوع ویروس کرونا با رعایت شرایط ویژه و فاصله گذاری اجتماعی برگزار می شود، افزود: انجمن جایگاه خوبی برای رسیدگی به مطالبات بخش خصوصی است. چندین کمیته با موضوعات مختلف مانند صادرات، توانمندسازی، آموزش و تجاری سازی در انجمن فعال است که می توانید در هر یک عضو شوید و در تعامل با دولت و دستگاه های اثرگذار به پیگیری مطالبات صنفی بپردازید.
او افزود: کمیته تجاری سازی هر ماه برگزار می شود و محلی برای ارتباط فناورها و سرمایه گذاران است تا بازیگران چرخه اقتصاد را با یکدیگر آشنا کنیم پس از آن بازار ناخودآگاه مسیر خودش را پیدا میکند.
سید ابوالفضل ابوالفضلی رئیس کمیته تجاری سازی نیز تاکید کرد و گفت: برای امروز 5 ارائه در نظر گرفته شده است. از فناورها خواسته شده طبق زمانبندی و خیلی خلاصه و به اصطلاح آسانسوری به معرفی طرح خود بپردازند. سرمایه گذاران نیز در صورت علاقه مندی به طرح سوالات خود بپردازند.
شاهرخ مهدوی دبیر انجمن نیز با اعلام اینکه انجمن به عنوان فن بازار حوزه سلامت انتخاب شده است، گفت: در تلاش هستیم تا امور تجاری سازی و بازاریابی حوزه سلامت برای شرکت های دانش بنیان را تسهیل کنیم. در این زمینه آمادگی داریم تا مطالبات بخش خصوصی را در کمیته های تخصصی انجمن پیگیری و رسیدگی کنیم.
در این نشست ۵ ایده فناورانه با موضوعاتی نظیر دستگاه real Time PCR ، تولید محصول به منظور افزایش اثربخشی و کاهش عوارض جانبی داروی تموزولومید (داروی مورد استفاده برای سرطان مغز) ، تولید پروتزهای مصنوعی و شخصی سازی شده، دستگاه هماتولوژی آنالایزر ۵ پارت دیف و دستیار هوشمند جراح معرفی شد.
در خلال نشست محسن سيدين معاون سرمايه گذاري شناسا نیز به معرفی مجموعه شناسا به عنوان اولین سرمایه گذار خطرپذیر حوزه سلامت پرداخت و گفت: شناسا از سال 1391 به طور رسمی به سرمایه گذاری روی فناوری و نوآوری و تجاری سازی آن مشغول است. در مواردی که ریسک تکنولوژی تا حد زیادی کشف شده باشد تمایل بیشتری به سرمایه گذاری داریم و به رغم ریسک بالا در توسعه فناوری نیز سرمایه گذاری میکنیم.
او در ادامه به ذکر برخی از دستاوردهای شناسا پرداخت و گفت: از سال 91 تاکنون در 500 رویداد کارآفرینی مشارکت داشتیم. 65 تفاهم نامه با نهادها و سازمانهای مختلف به خصوص پژوهشی و دانشگاهی منعقد شده است، 4 هزار طرح را در لایه های مختلف ارزیابی کردیم، در بیش از 60 طرح نوآور سرمایه گذاری شده است. مجموع سرمایه گذاری مستقیم شناسا 27 میلیارد تومان است که منجر به 20 میلیارد تومان خلق ارزش شده است.
به گفته وی، شناسا رکورد بیشترین میزان سرمایه گذاری خطرپذیر میان VC های کشور را دارد.
در پایان نشست که با رعایت کامل فاصله گذاری اجتماعی و شرایط بهداشتی جهت کاهش خطرات شیوع ویروس کرونا برگزار شد، سرمایه گذاران و دارندگان طرح ها در قالب جلسات B2B به مذاکره و گفتگو پرداختند.
تاریخ انتشار: 99/04/02