دهمین دوره نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۱ –28تا 31اردیبهشت ماه 1400
در دهمین دوره نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۱ که با هدف تقویت ارتباط میان فناوران و شرکت های دانش بنیان با سرمایه گذاران و متقاضیان فناوری که از تاریخ ۲۸اردیبهشت تا ۳۱اردیبهشت ماه جاری، در پارک فناوری پردیس برگزار شد، انجمن شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت تهران حضوری فعال داشت و در سالن 1، ودر قالب یک غرفه حقیقی و یک غرفه مجازی ، آقای دکتر مهدوی دبیر انجمن و سرکار خانم حیدری ، کارشناس انجمن ، به معرفی فعالیت ها و ارایه توانمندیهای انجمن پرداختند.
اینوتکس صرفا یک نمایشگاه نیست؛ بلکه هر ساله به منظور توسعه مشارکت و همکاریهای فناورانه، تشویق جوانان به کارآفرینی و نیز فرهنگ سازی سرمایه گذاری می پردازد. استیج عمومی اینوتکس از جمله بخشهای جانبی ابن رویداد است که در قالب بیش از ۳۰ ساعت سخنرانی، پنل و گفتگو با موضوع فرهنگ سازی کارآفرینی و ایجاد امید و انگیزه در جوانان با معرفی نمونههای موفق ارائه شد.
در بخش استیج تخصصی اینوتکس بیش از ۳۰ ساعت محتوا شامل سخنرانی و پنل با موضوع بررسی مهمترین روندهای نوآوری در دنیا شامل پنج حوزه “کلان دادهها”، “ظهور NBIC”، “اینترنت اشیاء”، “رایانش ابری” و “هوش مصنوعی” به مخاطبان عرضه شد.
اینوتکس پیچ این رویداد، رقابتهای استارتآپی است که در ۶ استان مختلف کشور برگزار شده و فینال آن همزمان با رویداد اینوتکس و در مواجهه با سرمایه گذاران برگزار شد و نفرات برتر انتخاب گردیدند.
در بخش کافه سرمایه اینوتکس نیز اقدام به برگزاری مجموعه جلسات سرمایه گذاری بین استارتآپها و سرمایه گذاران نمود.
در دهمین دوره نمایشگاه، اینوتکس بیش از ۳۰۰استارت آپ، شرکت فناور و دانش بنیان، شتابدهنده و مرکز نوآوری، مرکز رشد و پارک فناوری و… به ارائه جدیدترین محصولات و خدمات فناورانه خود به بیش از ۲۰هزار نفر بازدیدکننده حضوری و آنلاین پرداختند، که در این بین از میان صدها بازدید کننده از غرفه انجمن، 0 شرکت و استارتاپ های متعددی تمایل خود را به عضویت در انجمن اعلام داشته که مشخصات آنها جهت مراودات آتی ثبت گردید .در ضمن فناوران متعددی به غرفه انجمن مراجعه و از کم و کیف رویدادهای تجاری سازی انجمن ،کسب اطلاع نمودند
از سویی دیگر سرمایه گزاران و رایزنان تجاری شرکتهای خارجی نیز از این غرفه بازدید داشتند و مقرر شد همکاری با سفارت لیتوانی جهت صادرات محصولات دانش بنیان شرکتهای عضو و بانک توسعه تعاون جهت حمایت از فناوران و طرحهای ایشان در دستور کار واقع گردد.
در تاریخ 31 اردیبهشت ماه سال 1400 ودر روز پایانی نمایشگاه ، اختتامیه نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۱ در محل پارک فناوری پردیس و با حضور آیت الله سید ابراهیم رییسی، رییس قوه قضاییه و سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و سجاد عباسی دبیر اجرایی نمایشگاه برگزار شد و نمایشگاه امسال که با وجود شرایط کرونایی ، با همت مسولان امر به بهترین شکل ممکن برگزار گردیده بود ، در ساعت 18 خاتمه یافت.
روابط عمومی انجمن شرکتهای دانش بنیان حوزه سلامت تهران