به گزارش روابط عمومی انجمن شرکت های دانش بنیان سلامت تهران، در ابتدای سومین نشست کمیته تجاری شاهرخ مهدوی دبیر انجمن به ارائه گزارشی از فعالیت و دستاوردهای نشست های پیشین کمیته تجاری سازی پرداخت و گفت: تاکنون دو جلسه از کمیته تجاری سازی برگزار شده است. در جلسه نخست یک طرح و در جلسه دوم کمیته تجاری سازی دو طرح موفق به یافتن سرمایه گذار شده اند و اکنون در حال انجام مذاکرات مستقیم هستند.
او افزود: امیدواریم تا پایان سال دو جلسه دیگر تجاری سازی هم برگزار کنیم.
در ادامه نشست محمدرضا لرنژاد از شرکت پیشگامان پژوهش آناهیتا با ایده ایجاد مدل های سه بعدی از نمونه بیوسی بافت بیماران مبتلا به سرطان معده و انجام تست های غربالگری مواد دارویی موجود بر روی این مدل ها جهت تعیین کارآیی داروها در آزمایشگاه و همچنین پیش بینی میزان پاسخ دهی بیماران به روش های درمانی و مواد دارویی مختلف پرداخت و پس از آن به سوالات سرمایه گذارها در خصوص جزئیات طرح پاسخ داد.
سپس احد قنبرپور از شرکت نوآفرینان دنیای زیبایی هیراد به معرفی ایده خود در زمینه تولید محصولات آرایشی _ بهداشتی با رویکرد Dermacosmetics فرموله شده بر پایه آب آیده آل با خواص التیام بخش پرداخت و به برخی ابهامات و سوالات حاضران نیز پاسخ داد.
خشایار صفارپور از دانشگاه خوارزمی نیز به عنوان سومین فناور با ایده تولید مواد افزودنی صنایع غذایی و دارویی با تمرکز بیشتر بر افزودنی های صنایع غذایی که به طور عمده وارداتی هستند در نشست حضور یافت و به معرفی طرح خود پرداخت.
حسین وطن پور رئیس انجمن نیز با تاکید بر اینکه فناورها باید با طرح ها و برنامه تجاری خود را از قبل آماده کنند، گفت: فناورها باید اطلاعات مشخصی از قیمت تمام شده آزمایشگاهی، قیمت تمام شده تجاری محصول یا خدمت، قیمت رقبا، حجم از بازار و غیره را محاسبه کنند تا با شفاف سازی شرایط مذاکره موفقی با سرمایه گذارها داشته باشند.
در پایان نشست نیز حاضران ضمن پذیرایی به برگزاری جلسات B2B پرداختند و زمینه های اولیه برای آشنایی بیشتر میان سرمایه گذاران و فناورها پایه ریزی شد.