مدیر تحقیق و توسعه شرکت دانش بنیان ایده آل تشخیص آتیه خبر داد : بی نیازی ایران به واردات کیت های آزمایشگاهی در آینده نزدیک

اشتراک در شبکه‌های اجتماعی
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
مدیر تحقیق و توسعه شرکت دانش بنیان ایده آل تشخیص آتیه در حوزه صنعت کیت های تشخیص آزمایشگاهی از رونق این صنعت و بی نیازی به واردات کیت های تشخیص در آینده نزدیک خبرداد.
به گزارش شروع، دکتر محمد سجاد امامی آل آقا افزود: شرکت دانش بنیان ایده‌آل تشخیص آتیه با بهره‌مندی از تیم مجرب و کار آزموده و استفاده از تکنولوژی روز دنیا فعالیت خود را از سال 1384 آغاز کرده و در سال 1387 اولین سری تولیدات خود را به بازار عرضه و در مدت زمان کوتاهی توانسته است با بهره‌مندی از سیاست‌های جلب رضایت مشتری‌، بهبود مستمر کیفیت محصولات و افزایش رقابت پذیری با محصولات مشابه خارجی، جایگاه برجسته ای را در مقایسه با کیت‌های خارجی بدست آورد. وی تصریح کرد: ما با دارا بودن مجموعه هایی به وسعت حدود پنج هزار متر مربع مجهز به پیشرفته ترین زیرساخت‌های تولید محصولات IVD، به عنوان یکی از قطب های تولید محصولات تشخیصی در کشور هستیم و در حال حاضر شرکت موفق به اخذ مجوز تولید برای کلیه محصولات تولیدی خود از وزارت بهداشت، درمان و آموزش کشور شده و اغلب محصولات شرکت نشان CE اروپا جهت صادرات را دریافت کرده است. 2امامی آل آقا با اشاره به اهمیت دسترسی به تشخیص درست بمنظور درمان مناسب تاکید کرد:در حال حاضر شرکت ما بیش از 70 نوع کیت تشخیصی طبی در پنل های مختلف بیماری‌های عفونی، ناهنجاری‌های هورمونی، مارکرهای سرطانی، متابولیسم کلسیم و …. را از نوع الایزا (96 و 192 تستی)، بیوشیمی، هماتولوژی و رپید تست تولید می کند و امید داریم با افزایش کیفیت و تنوع محصولات، در راستای کمک به جامعه پزشکان و بیماران گامی موثرتر برداریم. به گفته این فعال دانش بنیان برای توسعه و رونق تولید دانش بینان ، علاوه بر سرمایه گذاری به صورت بخش خصوصی در حیطه توسعه و تولید انبوه کیت های تشخیص آزمایشگاهی، با کسب مجوز دانش بنیانی برای محصولات جدید که منجر به ارتقای جایگاه اعتباری و تخصصی این شرکت دانش بنیان شده از حمایت های مادی و معنوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و نیز صندوق نوآوری و شکوفایی استفاده شده است.
وی با تشریح برنامه های آینده این حوزه اظهار کرد: به عنوان یک شرکت فعال در حوزه تجهیزات پزشکی و زیست‌فناوری اولویت ما رصد محیط‌های دخیل در فرایند مراقبت‌های پزشکی و همچنین شناسایی و کاوش فرصت‌های بالقوه موجود در این صنعت به منظور ارائه اطلاعات تشخیصی عملی، محکم و قابل اعتماد برای اتخاذ بهترین تصمیمات درمانی جهت افزایش کیفیت زندگی و سلامت عمومی جامعه است.
امامی آل آقا افزود: محصولات کلیدی ما اغلب کیت‌های تشخیص طبی هستند که توان تشخیص انواع بیماری‌های رایج و صعب‌العلاج را دارا میباشند. از این رو ما خود را در قبال سلامتی عموم مردم و بهبود کیفیت و دقت محصولاتمان متعهد می‌دانیم و همواره در تلاش هستیم تا با بهرهمندی از دانش نوین، اصول نوآوری و بهبود مستمر در فرایندهای تولید و توزیع خود، موقعیت خود را به عنوان رهبر این صنعت و یک شرکت اقتصادی موجه و مناسب، تقویت نماییم. همچنین، با افزایش سطح کیفیت محصولات خود، تقویت برنامههای صادراتی خود را نیز به کشورهای منطقه و اروپا (به ویژه اروپای شرقی) در برنامههای آتی شرکت قرار داده ایم.
وی با قدردانی از انجمن شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت یادآور شد: انجمن شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت در راستای پیشبرد اهداف خود توانسته است با ایجاد بستری مناسب برای شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت علاوه بر حمایت از کسب و کارهای فعال، بستری حمایت گر و پایدار برای شرکت های نوپا بسازد. در همین راستا کوشیده است تا با ایجاد شبکه ای از فعالان حوزه سلامت چه در بخش خصوصی و چه دولتی و همچنین ارتباط با سایر نهادهای ذیربط صدای شرکت های زیرمجموعه خود به آنها بوده و موانع موجود در سر راه آنها را مرتفع سازد.
امامی آل آقا ادامه داد: با توجه به شرایط تحریمی کشور و فقدان بسیاری از روش های تشخیصی مورد نیاز آزمایشگاه های تشخیص طبی، لذا فعالیت شرکت دانش بنیان ایده آل تشخیص آتیه به صور مستقیم و غیر مستقیم باعث رونق قابل توجهی در صنعت IVD کشور شده است، به گونه ای که تعداد قابل توجهی از کیت های تشخیصی کشورمان امروز در این شرکت دانش بنیان تولید می گردد و ما را از واردات این کیت ها که ارزبری قابل توجهی دارند، بی نیاز می کند.
وی با تشریح مشکلات موجود گفت: یکی از موانع مهم و جدی در امر تولید، تامین مواد اولیه و ملزومات مورد نیاز تولید محصولات می باشد که عمدتاً از خارج از کشور تامین می گردند، در این راستا بروکراسی بسیار پیچیده و کند در رابطه با ترخیص مواد اولیه تولید و اخذ مجوزهای مورد نیاز، تغییرات ناگهانی و نوسانات ارزی در کشور و میزان پایین نقدینگی شرکت ها، شرکت های تولیدی را با مشکلاتی مواجه می-کند که امید است در سال پیش رو که بیش از نیمی از آن نیز گذشته است نهادهای ذیربط تمهیداتی را اندیشیده باشند و به این مهم نایل شویم.
به بالای صفحه بردن